Kalecik Öğretmenevi | Öğretmenevi Fiyatları 2024
18 Mayıs 2024

Kalecik Öğretmenevi

Ankara ili,  “Kalecik” ilçesinde bulunan “Kalecik Öğretmenevi” 2023 yılı oda fiyatları, kontenjanı, öğretmen evinin fotoğrafları, adres, telefon ve iletişim bilgileri, yemek listesi ve fiyatları, öğretmen evinin özellikleri, konaklama seçenekleri ve mekana ulaşım ile ilgili detaylı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Kalecik Öğretmenevi Kurum Binası, Kentsel Dönüşüm kapsamında yıkılacağından dolayı taşınma sürecindedir. Bu süreçte kurumdaki otel ve restoran faaliyetlerine ara verilmiş olup sabit hat iletişim numaraları da hizmet verememektedir.

Kalecik Öğretmenevi oteli,2 adet suit oda olmak üzere toplamda 14 oda ve  28 yatak kapasitelidir. Otel odalarımızın hepsinde kendisine ait banyo, tuvalet, led tv, duşakabin ve buzdolabı bulunmakta, ayrıca 2 adet suit odamız ekstra donatılmış olup bu odalarımızda klima mevcuttur. Odalarımızda 7/24 saat sıcak su mevcuttur.

Kalecik Öğretmenevi ayrıca; 100 kişi kapasiteli öğretmenler lokali, 300 kişi kapasiteli tiyatro ve konferans salonu, dinlenme ve televizyon salonu, 200 kişi kapasiteli düğün, nişan vb. etkinlikler için müsait çok amaçlı salon, okuma ve kütüphane odası, sauna, 50 kişi kapasiteli fitness salonu, çamaşırhane, internet salonu ile mutfak ve 50 kişi kapasiteli lokanta restoran birimleriyle hizmet vermektedir.

ADSL: 1 Mbit.

Isınma: Kalorifer

Kalecik Öğretmenevi Fiyatları 2023 yılı Konaklama Ücretleri

Kalecik Öğretmenevi Kurum Binası, Kentsel Dönüşüm kapsamında yıkılacağından dolayı taşınma sürecindedir. Bu süreçte kurumdaki otel ve restoran faaliyetlerine ara verilmiş olup sabit hat iletişim numaraları da hizmet verememektedir.

2023 Yılı Kalecik  Öğretmenevi Oda/Yatak ücreti malesef henüz yayınlanmamıştır, güncel konaklama ve rezervasyon için lütfen öğretmenevi ile doğrudan iletişime geçiniz.

Kalecik Öğretmenevi İletişim Bilgileri

Adresi : Cumhuriyet Meydanı. Ankara Caddesi. No13/2. Kalecik – ANKARA

Telefonu : (0 312) 857 16 43

Kalecik Öğretmenevi Ulaşım

Öğretmenevi, Kalecik ilçe merkezinde, Adliye binası yanında ve cadde üzerinde yer almaktadır ve Ankara il merkezine 70 km uzaklıktadır.
Ulaşım; Hafta içi 07.00-16.00-17.45, hafta sonu ise 08.00-17.45 saatlerinde 490 numaralı EGO Otobüsleri ve 7.00-20.00 arası her saat başı 490 numaralı Özel Halk Otobüsleri Ulus Gençlik Parkı yanından kalkmaktadır.



Bu öğretmenevine ilk yorumu siz yazın:

Öğretmenevi Yorumu Yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.


*